Fem jobb du kan göra hemifrån

Jobba Hemma på ett smart sätt

Jag läste nyligen en Amerikansk artikel som handlade om olika jobb som går att sköta hemifrån och fick då lite inspiration att skriva detta. Idag går en hel del arbetslösa både i Sverige och i USA. Många andra pendlar långa tider varje dag för att ta sig fram och tillbaka till jobbet. Det är inte ovanligt att man pendlar bort 2 timmar om dagen. Räknar man ut hur mycket det blir under ens arbetsliv så är det flera år av ens liv som ”pendlas bort”.

Läs även om 30 stycken deltidsjobb du kan göra

Lös detta genom att jobba hemma

Lösningen är att jobba hemma och på så sätt hinna med betydligt mer. Tack vare Internet så blir det hela tiden enklare och enklare att jobba hemma och tjäna pengar. Lyckas du inte få ett jobb som du kan sköta hemifrån så kan du skapa ett själv, även om det inte är för alla personer. Här är fem förslag på jobb som går att sköta från hemmet och lönen är en medellön.

Webbutvecklare
Är du en duktig webbutvecklare så har du alla möjligheter att jobba hemma. Har du hygglig engelska så kan du söka jobb i hela världen och hittar du inget jobb så kan du själv leta efter uppdrag på konsultbasis.

Teknisk Skribent 
En teknisk skribent är riktigt duktig på kommunikation. Kan du översätta invecklade tekniska beskrivningar till vanlig svenska så sitter du på en förmåga som är riktigt värdefull. En teknisk skribent skriver ofta ”how-to guides” och manualer. Detta är ett jobb som görs från hemmet i lugn och ro.

tjana pengar hemma

Det finns ju massa andra saker och guider du kan skriva på nätet förutom just tekniska guider och How-to guider. Det finns folk som tjäna pengar genom att skriva om tex spel och betting. Tjäna pengar genom att skriva om betting.

Grafisk Designer
Spelbranschen är redan större en film branschen och det finns behov att en grafik designer i många andra branscher. Är du en duktig grafik designer så har du framtiden för dig och detta är ett jobb som enkelt kan skötas från hemmet via Internet.

Massör/ös
Sverige håller på att bli ett tjänstesamhälle och fler och fler sitter helt stilla på sina jobb. Detta kommer att bidra massor av problem med kroppen. Massage är något som kommer att behövas än mer i framtiden och det är något du kan göra i hemmet. Skaffa en utbildning och sätt upp din egen mottagning i hemmet. Tror att det finns mycket pengar att tjäna här och du kan vara din egen chef.

Kundtjänst 
Fler och fler företag outsourcar sin kundtjänst till andra. Här kan du bli en del i ett team och ta emot kundsamtal i hemmet och svara på frågor eller problemlösa. Är du lite framåt och kan marknadsföra dig själv så kan du säkert sälja in dig till företag bara genom att ringa upp och förklara vad du kan hjälpa till med.

Extratips för att tjäna pengar hemma

Jag personligen tycker att driva en blogg eller flera bloggar och på så sätt skapa sig en inkomst med hjälp av annonser, affiliate eller genom samarbeten. Detta är ett kul sätt och det är ett väldigt kreativt sätt att tjäna sin pengar hemma. Tjäna pengar genom att Blogga.

Många jobb att göra hemma

Det finnas mängder av andra jobb som går att göra från hemmet och vi är bara i början av denna ”fasen”. Desto mer vi går mot tjänstesamhället, desto fler jobb kommer att skötas från hemmet. Sitter du arbetslös idag så sitt inte och vänta på att du ska få ett jobb. Börja leta i hela världen! Det finns forum på Internet som har större möjlighet att ge dig ett jobb än vad arbetsförmedlingen har.

2 reaktioner på “Fem jobb du kan göra hemifrån

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *