Tjäna pengar med betalda undersökningar

Betalda undersökningar är redan ett populärt alternativ för att tjäna pengar på Internet. Det bästa är att ha det som en extrainkomst och göra det när du har lite tid över. Det är ett ganska tråkigt jobb men vem som helst kan göra det och du behöver inte ens lämna hemmet för att tjäna lite pengar på detta.

Hur Fungerar Betalda Undersökningar?

Man kan säga att betalda undersökningar är ett frågeformulär. När man anmäler sig till ett nytt program så får man fylla i en massa uppgifter som sedan kommer att användas för att hitta lämpliga undersökningar åt dig. När du sedan fått en undersökning så är det bara att sätta igång med att svara på en massa frågor om produkter eller tjänster.

Allt görs online och det enda du behöver är en webbläsare. Du får betalt beroende på hur lång tid det tar att slutföra undersökningen. Det varierar ofta från $1 för en mycket kort undersökning till $15 för en lång undersökning. Om du har någon unik kompetens och undersökningen riktar sig till just din ”grupp” så kan man få betydligt mer för den.

Varför Betalar Företag för Undersökningar?

Det är en ganska uråldrig metod som fortfarande fungerar. Företagen vill veta vad vi konsumenter tänker, vad vi gillar och inte gillar. Sedan används det till att förbättra marknadsföringen. Företagen vill ha ärliga personer som fyller i undersökningarna. Du får helt enkelt betalt för din tid och du kan själv avgöra om det är värt det.

betalda undersokningar pengar

Betalda undersökningar är ett bra alternativ för att komma igång och börja tjäna pengar på nätet. Man kan lägga undan pengarna man får till en semester eller unna sig något extra. En del personer har lyckats tjäna ganska mycket per månad på detta men då får man lägga mycket tid på det.

Komma igång

Vi har fått många frågor om hur man gör för att komma igång med betalda undersökningar så vi tänkte rensa upp i djungeln. Problemet är ofta att det finns så många program att välja på och en hel del oseriösa program. Man vill inte lägga 2 timmar på en undersökning och sen får reda på att man inte kan få betalt om man inte bor i USA. Vi har provat en hel del program men det tar nästan lika lång tid att leta upp bra program som det tar att fylla i undersökningarna. För att kunna tjäna maximalt med pengar så har vi kommit underfund med att det bästa är att blir medlem på en sida som sköter detta åt dig.

Betalar dig för undersökningar

Du betalar en liten summa för att bli medlem och får sedan tillgång till en kontinuerligt uppdaterad lista. Men hjälp av detta kan du snabbt få en ström av undersökningar som är lämpade för dig och du sparar mycket tid. Du ser direkt undersökningar som är tillgängliga för personer som bor utanför USA och slipper lägga tid på att leta upp den informationen. Här hittar du medlemskaps sidor som ska fungera för svenskar. Läs igenom terms & conditions för säkerhets skull eftersom programmen ibland ändras.

Olika betalda undersökningar

Paid Surveys at Home – Med Paid Surveys at Home kan man tjäna pengar på undersökningar, fokusgrupper, telefonundersökningar och på att prova nya produkter. Här finns hundratals undersökningsföretag som letar efter folk som är villiga att göra betalda undersökningar.

Surveys Paid – Här finns många undersökningar för oss svenskar. Man får betalt per undersökning och man kan även bli anställd på heltid för att göra undersökningar. Just nu ska det finnas över 800 betalda undersökningar som ska fungerar för oss svenskar.

Survey Scout – En seriös medlemssida där man får betalt mellan $1 och $15 per undersökning. Survey Scout har funnits sen 2003 och är en veteran inom området.

Highest Paid Surveys – Här kan man tom få betalt för att titta på film trailers och svara på frågor. Det finns inga extra kostnader utan ett medlemskap ger dig ett livslångt medlemskap och tillgång till över 350 möjligheter att göra betalda undersökningar.

Tjäna pengar med betalda undersökningar

Vi hoppas att ni nu kan komma igång med betalda undersökningar och börja tjäna pengar. Alla program vi rekommenderar är internationella och även om det finns en del svenska alternativ så betalar de helt för dåligt än så länge. Denna sida kommer vi att ständigt uppdatera och justera allteftersom marknaden förändras.

Vi har fått bra respons från folk som provat Paid Surveys at Home den senaste tiden. Har ni något positivt eller negativt att dela med er om betalda undersökningar som vi rekommenderar så får ni gärna höra av er eller lämna en kommentar. Vi lyssnar på våra läsare och försöker att underlätta för personer som vill komma igång och tjäna pengar på nätet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *