Tjäna pengar Twitter: Inkomst med Twitter

Twitter är en av de största sociala medieplattformarna där ute och kan, om den används på rätt sätt, vara en bra inkomstkälla. Att tjäna pengar online med Twitter är definitivt möjligt, och det finns många möjligheter att generera trafik till din Twitter för att göra det möjligt. Vi går igenom hur du kan tjäna pengar på Twitter och hur du kan tjäna pengar på Twitter som en digital marknadsföringsmetod.

Lär dig även tjäna pengar på LinkedIn

8 sätt att tjäna pengar på Twitter

Din Twitterprofil är mer lukrativ än du kanske tror. Om du kan skapa innehåll som användarna gillar och är kunnig i hur du går tillväga kan du tjäna pengar på onlineplattformar som Twitter. För att tjäna pengar på att twittra krävs att du har en Twitter-närvaro och twittrar konstant med relevanta hashtaggar. Detta hjälper användarna att upptäcka ditt konto och håller följarna intresserade när du dyker upp i deras Twitterflöde.

Vi ska titta på några av de metoder du kan använda för att tjäna pengar med Twitter.

tjana pengar twitter

1. Sponsrade tweets

De flesta innehållsskapare på Twitter och andra sociala medieplattformar får en betydande del av sina intäkter från sponsrat innehåll. Du kan bli en del av nätverk för sponsrade tweets, där sponsrat innehåll säljs. Du kan till exempel lägga upp en betald tweet från ditt Twitterkonto för att sälja produkter.

2. Främjande av affilierade produkter

Det är vanligt att se bloggare som marknadsför affiliateprodukter på andra sociala medieplattformar, och du kan göra samma sak på Twitter. Du kan publicera innehåll och lägga till en affiliatelänk i det. När följarna klickar på länken och gör ett köp får du en procentuell andel av försäljningen. Du kan marknadsföra affiliateprodukter på ditt konto för att marknadsföra dig till potentiella kunder genom tweetlänkar.

3. Sälj dina egna produkter eller tjänster

Twitter är en utmärkt marknadsföringsplattform om du har produkter att sälja eller ett tjänstebaserat företag. Du kan skapa ett Twitterhandtag som speglar ditt företag eller skapa ett relevant användarnamn för att marknadsföra dina erbjudanden som företagare. Du kan delta i relevanta trådar, twittra företagsnyheter och dela dina senaste blogginlägg regelbundet för att locka till dig köpare på nätet och bygga upp din följarskara.

4. Led användarna vidare till företagets webbplats

Om du har en webbplats för ditt företag kan du använda ditt Twitter-konto för att driva webbplatstrafik till den.

Du kan lägga upp din företagswebbplats på ditt Twitter-konto. Det är ett utmärkt marknadsföringsverktyg för att generera trafik och dela relevant information och innehåll för att fånga upp din målgrupp.

5. Bygg upp e-postlistor

Om du vill bygga upp andra marknadsföringsinsatser, till exempel e-postmarknadsföring, kan Twitter vara ett användbart verktyg. Genom Twitter kan du uppmuntra användare att följa dig och/eller ditt varumärke och uppmuntra dem att registrera sig för e-postuppdateringar. Dessutom kan Twitter vara mycket användbart för att bygga e-postlistor genom att delta i trådar och använda plattformen aktivt.

twitter pengar

6. Erbjuda en dricksburk

Även om andra grundläggande marknadsföringsmetoder är användbara för att skapa intresse kan du också använda Twitter för att tjäna pengar direkt från kunderna. Du kan skapa en tipskorg som följare och fans kan bidra direkt till som ett tack för det innehåll du skapar och delar.

7. Skapa betalda prenumerationsplaner genom Super Follows

Beroende på antalet följare och engagemang har Twitter ytterligare funktioner tillgängliga för dem som har 10 000 följare och uppåt. Super Follows är Twitters version av betalda prenumerationer och ger följarna möjlighet att engagera sig med dig på en mer personlig nivå genom bakom kulisserna och exklusivt innehåll.

8. Använd biljettförsäljning

Ticketed Spaces är ett annat sätt att tjäna pengar på Twitter och få Twitter-följare att rusa till ditt innehåll. Ticketed Spaces är i princip online-evenemang som du kan ta betalt för och kan vara en lönsam nisch för många. Det är en särskilt användbar funktion för onlineutbildning och inlärningsevenemang.

9. Kör en Twitter-tävling

Twittertävlingar är ett annat sätt för Twitteranvändare att tjäna pengar. Du kan samarbeta med varumärken och företag för att köra kampanjer under begränsad tid och erbjuda kunderna ett fantastiskt erbjudande. Beroende på ditt avtal med företaget kan du vanligtvis tjäna en procentuell andel av vinsten när en Twitteranvändare handlar erbjudandet.

Hur du maximerar intäkterna på ditt Twitter-konto

Att tjäna pengar på Twitter handlar om engagemang och att lägga ner tid på att bygga upp din följarskara. Det handlar också om att ta reda på hur många följare man kan tjäna pengar på Twitter för just ditt fall. Här är några tips för att öka dina inkomster på Twitter:

Öka din följarskara på Twitter

Att öka din Twitterföljare är ett av de viktigaste sätten att maximera inkomsterna. Företag är mer benägna att samarbeta med dig för sponsrade inlägg och affiliate-kampanjer om du har en stor Twitter-följare, har höga engagemangstal för ditt innehåll och aktivt vinner fler följare.

pengar twitter

Arbeta med din Twitter-profil

En bra Twitterprofil är ett annat sätt att maximera inkomsterna eftersom det gör det lättare för användare att hitta dig och förstå vad du gör. Ett enkelt sätt att börja är att se till att du har en färdig Twitterprofil, inklusive ett bra Twitteromslagsbild. Du bör också se till att dina Twitterhandlar speglar dig och/eller ditt varumärke så att du kan öka Twittertrafiken till din sida.

Använd relevanta hashtaggar för varje Tweet

Att optimera varje tweet är också viktigt eftersom det hjälper användare som söker efter innehåll. Se till att din tweet innehåller nyckelord som lockar din målgrupp. Se också till att inkludera en relevant hashtag eller flera eftersom det är det främsta sättet för användare att hitta och upptäcka innehåll på Twitter.

Publicera konsekvent

Att ha ett regelbundet schema för publicering kan hjälpa dig att få fler följare samtidigt som du ökar det totala engagemanget. Ju fler följare du har och ju mer aktivitet på din sida, desto mer övertygade blir företagen om att samarbeta med dig. Att posta konsekvent och tillhandahålla värdefullt innehåll bidrar till att uppnå detta.

Hur mycket pengar kan du tjäna på Twitter?

Det finns möjlighet att tjäna pengar på Twitter. De genomsnittliga inkomsterna varierar drastiskt, eftersom intäkterna beror på vilka typer av innehåll du lägger upp, avtal om varumärkespartnerskap, antal följare, engagemang och andra digitala marknadsföringsinsatser. Många rapporterar inkomster på upp till och över 3 000 dollar i månaden, men det är den övre delen av inkomsterna.

Artikeln är inspirerad av: https://smallbiztrends.com/2021/12/how-to-make-money-on-twitter.html

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *