Tjäna pengar: Spela Online spel

Är du en arbetslös ungdom som vill tjäna pengar till de dagliga utgifterna? Har du nyligen förlorat ditt jobb och behöver pengar till kommande räkningar? Oroa dig inte! Du behöver bara spela några spel hemifrån. Ja, du läste rätt! I den här bloggen ska jag nämna sex intressanta spel som kan hjälpa dig att tjäna pengar.

6 onlinespel att spela för att tjäna pengar

Låt oss börja!

1. Swagbucks

Det började som ett belöningsprogram online som gav medlemmarna belöningar för att använda sökmotorn Swagbucks. Nu har företaget förvandlats till en GPT-sajt.

På Swagbucks kan du tjäna pengar på de saker som du redan gör online. Att spela spel är uppenbarligen ett av de bästa sätten att tjäna pengar på den här webbplatsen. Här får du de vanliga ord- och arkadspelen.

Genom att spela spel kan du (slumpmässigt) tjäna krediter som också kallas ”Swagbucks”. Här representerar spel bara ett av alternativen. Andra alternativ för att tjäna pengar är att handla, delta i undersökningar, rekommendera vänner, söka på webben och mycket mer.

Du kan lösa in Swagbucks i form av Amazon-presentkort, kupongkoder och flera andra fantastiska priser, eller så kan du be dem konvertera spelkrediterna till kontanter som kan överföras till ditt PayPal-konto.

tjana pengar online spel

2. Exodus3000

Exodus3000 är ett av de mest populära multiplayer RPG-strategispelen. Här transporteras du in i en framtida tidsram, som ligger ungefär 1 000 år framåt i tiden. Spelets berättelse dikterar att jorden inte längre är en hållbar levande planet på grund av en katastrofal händelse. Alla invånare har i uppdrag att hitta mineraler och ”Mars Dollars” (det är också spelets valuta) direkt från sin hemmabas.

Det finns i princip tre sätt att samla Mars Dollars: söka ruiner, bryta vulkaner och attackera andra spelare. När du har nått en tillräcklig mängd kan du lösa ut dem i form av riktiga pengar. Detta är fullt av kul och enkelhet, men den viktigaste delen av detta onlinespel är att det är lätt att nå och få belöningar.

När du registrerar dig som medlem får du 5 000 gratis Mars Dollars som en välkomstbonus. Växelkursen är 20 dollar för 300 000 Mars Dollars.

3. Spela rummy

Detta är en av de mest intressanta spelsajterna online där du kan tjäna en rejäl summa pengar. Det är också min personliga favorit. Om du gillar att spela rummy och också vill tjäna pengar med detta intressanta spel måste du ge det ett försök.

Denna online rummyportal ägs och drivs helt och hållet av Innopark India Pvt Ltd. Du kan också ladda ner dess app som finns i Google Play Store och iPhone App Store. Några andra anmärkningsvärda funktioner i detta säkra och trygga spel är enkla utbetalningar och support dygnet runt.

online spel tjana pengar

4. SecondLife

Detta är en av de största spelsajterna online. Det går ett rykte om att Anshe Chungthe blev miljonär genom att spela spel på denna webbplats. Denna webbplats har mer än 2 miljoner aktiva medlemmar, där alla interagerar med varandra med hjälp av sin avatarbild (en 3D-karaktär).

Fastighetshandel (köp och försäljning av virtuella fastigheter) är vanligt förekommande här. Dessutom kan du ägna dig åt aktiviteter som kläder, skapa och sälja innehåll, prylar och uppträda vid evenemang och rockkonserter. Det finns olika andra sätt, bland annat genom att sitta på campingstolar!

5. PaidGamePlayer

Det är en tävlingsbaserad webbplats för onlinespel. På den här webbplatsen finns det 25+ onlinespel som erbjuds. Här kan du spela mot andra spelare i intressanta spel som Zuma, Bejeweled 2 och Family Feud.

Huvudmotivet i detta spel är att kämpa dig fram till vinnarcirkeln. Du kommer att kompenseras för varje vinnande tävling. En uppgraderad medlem kan njuta av fler förmåner och vinsterna blir mer lukrativa. Men du måste betala en summa för att få ditt medlemskap uppgraderat. Om ditt mål är att tjäna små belopp när du spelar spel, finns det ingen anledning att uppgradera.

Enligt webbplatsen delas det ut över 250 000 dollar i kontanter och lukrativa priser varje dag. Förutom att delta i spel är några andra intressanta sätt att tjäna pengar på den här webbplatsen att delta i undersökningar, recensera spel och prova olika produkter.

Att tjäna pengar samtidigt som man spelar onlinespel är definitivt en win-win-situation. De ovan nämnda spelen kommer inte bara att underhålla dig utan också hjälpa dig att tjäna en rejäl summa pengar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *