Tjäna pengar Reddit: Inkomst med Reddit

På Reddit kan du fokusera på faktiska uppgifter för att tjäna pengar, och du kan också tjäna en inkomst indirekt genom att marknadsföra produkter och tjänster på din egen blogg, med en YouTube-kanal eller andra sociala medier. Nedan tar vi en titt på 9 subreddits som hjälper dig att börja tjäna pengar redan idag.

Hur man tjänar pengar på Reddit (9 legitima idéer)

1. /r/BeerMoney

BeerMoney är bland de mest populära subreddits på webbplatsen. Med över 360 000 prenumeranter fortsätter denna subreddit att öka i popularitet på grund av dess potential för fantastiska möjligheter till inkomst och affärstillväxt. Bland de möjligheter till förtjänst på BeerMoney finns bland annat följande:

Deltagande i onlineundersökningar.
Slutföra korta uppgifter.
Att skriva produktrecensioner.
…och mycket mer.

Du hittar dessa och många andra inkomstgenererande möjligheter som flyter runt i olika subreddits, men BeerMoney är ett av de bästa forumen som erbjuder pålitliga råd och tips.

På det här forumet kan du delta i diskussioner om olika webbplatser och möjligheter att tjäna pengar som användarna för närvarande drar nytta av. Det finns otaliga människor som tjänar hundratals och till och med tusentals dollar varje månad genom att utföra alla typer av uppgifter på denna subreddit.

2. /r/forHire

Detta Reddit-community är en värdefull resurs för alla som har färdigheter att marknadsföra. Forumet låter dig annonsera dig själv så att du kan visa upp dina färdigheter för andra medlemmar för att öka dina chanser att bli anställd.

För alla som är uppkvalificerade inom något område erbjuder den här plattformen ett utmärkt sätt att hitta välbetalda jobb och tjäna extra pengar. Med över 145 000 användare finns det massor av möjligheter på For Hire, t.ex:

Copywriting-jobb
Webbplatsdesign
Marknadsförare för sociala medier
Grafiska formgivare
…och mycket mer.

Den stora majoriteten av möjligheterna på subreddit är relaterade till datorer och online-affärer, och om du är en tekniskt kunnig kandidat eller är skicklig inom något av de områden som nämns ovan finns det ingen brist på möjligheter här.

3. /r/WorkOnline

Som namnet antyder är Work Online en plats där du kan hitta alla typer av onlinejobb. Subreddit har över 180 000 användare, och på den kan du dela och diskutera en mängd olika möjligheter att tjäna pengar online, inklusive webbplatser som betalar dig, onlinearbetsgivare, jobbannonser och mycket mer.

För dem som letar efter distansarbete på heltid är detta ett bra ställe att börja leta på. Det finns ett brett utbud av möjligheter, bland annat:

Frilansportaler (t.ex. Fiverr, Freelancer, Mturk osv.).
Affiliate-marknadsföring
Frilansjobb som författare
Jobb som handledare på nätet

4. /r/SlaveLabour

Om det här namnet är något att gå på är det tydligt att ingen kommer att bli rik på den här subreddit. Men denna gemenskap med över 130 000 användare är ett utmärkt ställe att plocka in lite extra pengar för alla som har letat efter hur man kan tjäna pengar på Reddit.

Subreddit erbjuder ett brett utbud av lågt betalda jobb som är lätta att få utförda. Det presenterar snabba förtjänstmöjligheter för dem som inte har specialiserade färdigheter eller expertis. Uppgifterna på Slave Labour inkluderar:

Inmatning av data
Skrivande av CV
Slutföra korta uppgifter
…och så vidare.

Även om du inte kan tjäna lika mycket på denna subreddit som många andra på vår lista är det fortfarande ett bra sätt att tjäna lite extra pengar för att stödja din huvudsakliga inkomst.

Du kan välja mellan massor av olika uppgifter som vanligtvis inte tar lång tid att utföra. Så om du inte har något emot att göra jobb långt under marknadspriset, och om du har tid, är det värt att titta runt för att se vilka typer av jobb du kan få utförda här för att tjäna lite sidoinkomster.

5. /r/SignupsforPay

Signups for Pay är en subreddit som har 19 000 medlemmar. Den erbjuder sätt att tjäna pengar hemifrån genom att få betalt för att registrera sig på olika ställen. Denna uppgift kräver inga färdigheter eller expertis – bara din tid.

Forumet är utmärkt för personer som letar efter enkla sätt att hjälpa till att få pengarna att räcka till. Allt du behöver göra är att helt enkelt bläddra igenom instrumentpanelen och välja bland de många inläggen om platser där du kan tjäna poäng och belöningar genom att registrera dig gratis.

De flesta av inläggen på denna subreddit är från andra medlemmar som deltar i ett hänvisningsprogram. De förser dig med en inbjudningslänk och du följer registreringsprocessen för att få din bonus. Så enkelt är det.

reddit pengar

6. /r/Startups

Detta populära subreddit är för personer som funderar på att starta ett onlineföretag. Forumet Startups har över 370 000 medlemmar och erbjuder tips och råd om hur du bygger upp och utvecklar ditt eget företag online.

I den här gemenskapen kan du diskutera en mängd olika startproblem och lösningar för att hjälpa nya entreprenörer att bygga en solid grund för sitt företag.

När du väl startat ditt företag kan du också använda Reddit som ett kraftfullt verktyg för att marknadsföra ditt företag till din idealiska målgrupp. Tänk bara på att du måste göra din marknadsföring på rätt sätt, annars riskerar du att bli bannlyst.

Du kan till exempel inte bara publicera reklaminnehåll utan att engagera dig med andra medlemmar i subreddit. Den här typen av beteende ses som spammigt och kommer att leda till att ditt konto begränsas eller blockeras.

För att marknadsföra ditt företag på ett framgångsrikt sätt måste du bli en flitig Reddit-användare och engagera dig i de gemenskaper som är relaterade till ditt företag.

7. /r/Freelance

Om du är frilansare eller funderar på att bli det är detta en utmärkt plattform för att söka arbete online. Som frilansare kan du få en bra inkomst på Reddit genom att marknadsföra dig själv genom att delta i denna och andra relevanta subreddits.

Du måste vara interaktiv och marknadsföra dina färdigheter som frilansare till de andra medlemmarna så att du kan hitta personer som vill anställa dig.

Om du letar efter korta uppgifter eller frilansuppdrag som kan hjälpa dig att tänja på din budget är det här en utmärkt gemenskap för att hitta välbetalda möjligheter och den är värd att bokmärka eftersom den erbjuder ett brett utbud av uppgifter. Det betyder att om du inte hittar något passande en dag kan du hitta uppgifter som passar dig andra dagar.

8. /r/QMEE

QMEE är en av de mer populära gemenskaperna med ett ständigt ökande antal prenumeranter, samt regelbunden aktivitet från dess användarbas. Det är ett utmärkt subreddit för personer som vill tjäna pengar på att göra enkla och lätta uppgifter.

Du får betalt för att klicka på sponsrade länkar på resultatsidorna hos Google och andra sökmotorer. QMEE låter dig också dela dina åsikter, shoppa och söka för att tjäna pengar. Du kan göra betalda undersökningar på din mobil eller bärbara dator och öka dina inkomster dagligen.

När du handlar får du kuponger som sparar pengar och erbjudanden på en mängd olika varor för att hjälpa dig att spara. QMEE erbjuder också speciellt utvalda erbjudanden där användarna kan tjäna kontantbelöningar på att göra saker som de ändå skulle ha gjort (t.ex. surfa på internet) när de använder QMEE:s webbläsarapp.

9. /r/WallStreetBets

WallStreetBets har varit ett stort diskussionsämne för media och internet utomlands sedan januari 2021 när många användare gick samman för att försöka höja aktiekursen för GameStop, AMC och andra företag som användarna var förtjusta i.

Även om det tekniskt sett är möjligt att tjäna pengar på aktiemarknaden, ska du vara mycket försiktig med de potentiella konsekvenserna om du ser detta som ett sätt att bli rik snabbt. Precis lika mycket som en aktie kan stiga, särskilt när den marknadsförs på Reddit, kan den också sjunka lika snabbt igen.

Wall Street Bets är en plats där (förmodligen) utbildade investerare ger aktietips och råd om företag som de tror kommer att antingen öka eller minska i värde och de förklarar varför de känner så. Om du följer några av råden och trenderna här är det möjligt att tjäna pengar, men var mycket försiktig eftersom du snabbt kan gräva dig ner i ett finansiellt hål om du inte är en utbildad investerare.

Tänk på att det är svårt att tjäna pengar direkt från Reddit, men du kan ta en av mina gratiskurser för att lära dig hur du kan tjäna extra pengar med bloggande eller genom att starta en YouTube-kanal.

Kan du verkligen tjäna pengar från Reddit?

Kort svar: Ja. Du kan verkligen tjäna pengar från Reddit. Reddit betalar dig inte direkt, men erbjuder dig massor av möjligheter att tjäna pengar genom olika subreddits.

Du kan utföra uppgifter och få betalt, eller så kan du tjäna pengar genom att driva trafik till ditt företag där du kan erbjuda besökarna en relevant produkt eller tjänst. Med andra ord kan du, även om plattformen inte betalar dig, använda den för att uppmärksamma vilken pengagivande tillgång du vill så länge du kan generera värdefullt innehåll på webbplatsen.

Du kan ge svar, råd eller information som leder människor till din produkt eller tjänst. Detta är samma strategi som många använder på andra sociala medier och den fungerar lika effektivt som ett sätt att tjäna pengar på Reddit. Men som tidigare nämnts måste du bekanta dig med de subreddits som erbjuder de bästa möjligheterna till detta, beroende på dina kunskaper, färdigheter eller expertis.

Dessutom finns det strikta riktlinjer som du måste följa, och du måste avsätta tillräckligt mycket av din tid så att du kan vara aktiv på plattformen om du vill marknadsföra och marknadsföra ditt företag. Nedan följer tre exempel på Reddit-användare som har lyckats skapa en inkomstkälla från plattformen.

reddit inkomst

Framgångshistorier från Reddit

1. u/Goldeneye0242

Den här Reddit-användaren tjänade över 3 000 dollar på ett år från flera BeerMoney-program. Här delar användaren med sig av sina erfarenheter och intäktsrapporter från de olika programmen som han fick betalt från.

2. u/TheModestMan

Den här Reddit-användaren har byggt upp en inkomst på över 10 000 dollar/månad genom att skicka trafik från r/Entrepreneur-gemenskapen till sin blogg, The Modest Man, där han säljer affiliateprodukter som armbandsur och strumpor för män.

Majoriteten av hans trafik kommer från djupgående inlägg som han publicerar i sub. Det här är en enkel men extremt effektiv strategi för att tjäna pengar indirekt från dina Reddit-inlägg. Du kan läsa hans berättelse här.

Vanliga frågor om att tjäna pengar på Reddit

Kan man lägga in annonser på Reddit?

Du kan betala för att lägga in annonser på Reddit för att leda folk till ditt innehåll, men du kan INTE lägga in Adsense-annonser på Reddit-plattformarna för att försöka få ytterligare inkomster.

Kan jag använda affiliatelänkar på Reddit?

Nej, det kan du inte heller göra. Om du försöker sälja produkter med affiliatelänkar på Reddit kommer du med stor sannolikhet att bli rapporterad av Reddit-användare och bannlyst från plattformen. Reddit gör detta för att de försöker skydda sin gemenskap från de obscena mängder skräppost som kan förekomma med affiliatelänkar.

Kan jag skapa en community på Reddit och prata om mitt varumärke?

Absolut! Generellt sett är det bäst på Reddit att tillhandahålla massor av värde och INTE vara självmarknadsförande när du är där. Redditorerna är tekniskt kunniga människor som verkligen inte gillar människor som spammar sina communities. För att undvika den här typen av problem bör du fokusera på värde och inte marknadsföring. Subtil marknadsföring är bra, men värde är alltid först på Reddit.

Slutsats

Och nu har vi kommit till slutet av det här inlägget om hur man tjänar pengar på Reddit. Plattformen har några bra communities som erbjuder realistiska sätt att arbeta och tjäna pengar online. För många som har provat många olika resurser erbjuder den här webbplatsen de bästa möjligheterna att hitta välbetalda jobb för personer på alla olika kunskapsnivåer.

Men tänk på att det på grund av dess storlek är lätt att gå vilse på Reddit. Webbplatsen är uppdelad i mer än en miljon communities eller subreddits, där varje community ägnar sig åt ett visst ämne, och varje community har sina egna regler och förväntningar.

Tänk också på att hur bra Reddit än är finns det många andra sätt att tjäna pengar när man arbetar online. Nedan finns några andra inlägg som du kanske vill kolla in.

Artikeln är inspirerad av: https://onehourprofessor.com/how-to-make-money-on-reddit/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *