Tjäna pengar eToro: Inkomst med eToro

Att välja rätt handelsplattform kan vara ett stort beslut, särskilt om du fortfarande håller på att sätta dig in i grunderna för aktiehandel. I den här nybörjarguiden till handel med eToro får du lära dig om de olika verktyg och funktioner som står till ditt förfogande, samt hur du placerar affärer, får tillgång till marknadsdata och hanterar din portfölj.

En nybörjarguide för handel med eToro

Du kommer också att upptäcka några av de många fördelarna med eToro, såsom snabbt utförande och det sociala elementet som eToro-gemenskapen erbjuder. Du undrar förmodligen om eToro är säkert att handla med. I så fall är det bäst att du läser den här omfattande granskningen av eToro av Wikitoro. Denna undersöker hur pålitlig denna mäklare faktiskt är så den är verkligen värd att läsa.

Vad är eToro?

eToro är en digital investeringsplattform som öppnade sina dörrar 2007 och har sedan dess vuxit till en av dagens största sociala handelsplattformar som kopplar samman miljontals handlare och investerare globalt. Förutom aktier, index, ETF:er och valutor kan du handla med mer än 3 000 finansiella instrument med hävstångseffekt. Den har för närvarande en licens från betrodda finansiella tillsynsmyndigheter inklusive FCA, CySEC och ASIC.

tjana pengar eToro

Typer av konton på eToro

Det finns två huvudtyper av konton på eToro: Standard och Pro. Det första är gratis och låter dig handla med CFD:er på aktier, index, ETF:er, valutor, råvaror och kryptovalutor. Det finns inga avgifter för att göra affärer eller insättningar, men uttag kostar (se nedan). Utöver detta får du grundläggande utbildningsverktyg samt ett nyhetsflöde för att följa marknadsuppdateringar. Pro-kontot gör allt som ett standardkonto gör men till en lägre spread.

Öppna ett konto på eToro

Att öppna ett konto på eToro är en ganska okomplicerad process. Besök bara deras webbplats och klicka på Join now på deras hemsida. Efter att ha fyllt i dina personuppgifter och skapat ditt konto kommer du att uppmanas att fylla i några grundläggande personuppgifter om dina personuppgifter. Och efter att ha verifierat och autentiserat ditt konto måste du koppla en betalningsmetod som gör att du kan sätta in pengar på ditt nya konto hos eToro. Du kan använda ett kredit- eller betalkort, PayPal, Skrill, Neteller och andra betalningssystem som de stöder.

Använd demokontot för att öva

Ett annat bra verktyg för nybörjare är eToros demokonto. Det gör det möjligt för dig att öva på att använda dina favorithandelsverktyg, testa strategier och ta ett försök att utföra affärer utan att riskera några pengar. Det ger dig en chans att testa alla dina idéer samtidigt som du får marknadsinformation i realtid, och det är ett utmärkt sätt att lära dig att använda dessa verktyg innan du satsar några egna pengar.

Hur fungerar CopyTrader?

Med CopyTrader kan du kopiera en annan näringsidkares portfölj och hans eller hennes investeringsbeslut. Varje gång din valda näringsidkare gör en affär kommer du att göra en affär samtidigt och efterlikna hans eller hennes rörelser. Detta är ett utmärkt sätt att börja handla om du inte har så mycket erfarenhet eftersom du kan lära dig av någon som redan har ett etablerat resultat.

Du kan också använda CopyTrader som ett utbildningsverktyg om du letar efter idéer om hur du ska investera dina pengar. Om det finns vissa strategier som fungerar bra för andra handlare, varför inte testa dem själv? Kom bara ihåg att även om det kan vara lättare att kopiera någon annan än att komma på en egen strategi är det inte nödvändigtvis bättre.

Tillgängliga tillgångar

Det finns sex huvudkategorier av tillgångar som du kan handla med på eToro: aktier, valutor, råvaror, index, ETF:er och krypto. Var och en av dem är ytterligare uppdelad i specifika handelspar – om du till exempel väljer att handla med Forex är dina tillgängliga valmöjligheter stora valutapar som EUR/USD eller GBP/USD. Varje tillgångsklass har sina egna risker och belöningar; även om vissa kan verka mer volatila än andra har de också större vinstpotential.

pengar eToro

Vad är spreadarna?

Spreaden är en viktig information, eftersom den avser hur stor skillnad det är mellan köparens och säljarens pris. Ju bredare eller dyrare spreaden är, desto svårare blir det för dig att tjäna pengar på den handeln. För att beräkna din avkastning måste du subtrahera din ingångspunkt från din utgångspunkt för att se vilket vinst- eller förlustintervall du upplever på en viss transaktion.

eToros spreadar är variabla: De kan öka eller minska beroende på marknadsförhållandena vid varje given tidpunkt. Det är värt att notera att andra plattformar (som konventionella börser) använder fasta spreadar; om du vill köpa Apple-aktier till ett värde av 1 miljon dollar betalar du 0,01 dollar per aktie oavsett om de stiger eller sjunker i värde.

Du kan kontakta kundtjänst för att få hjälp

En av de bästa funktionerna hos eToro är att det är en social handelsplattform. Gemenskapsaspekten innebär att du enkelt kan få kontakt med andra handlare, ställa frågor och lära dig av deras erfarenheter. Men dessutom kan du också kontakta kundsupport för att få hjälp. Det finns flera sätt att göra det på: Du kan skicka ett mejl, ringa dem eller använda livechatten. Oavsett vilken metod du väljer kommer du att kunna få ett svar från en av deras agenter på alla frågor du kan ha.

Artikeln är inspirerad av: https://alphanewscall.com/2022/04/27/a-beginners-guide-to-trading-with-etoro/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *