Tjäna pengar med din mobil: 11 sätt hur

Det har blivit allt enklare att tjäna pengar med din smartphone. Det finns många möjligheter att tjäna extra pengar från din telefon på en mängd olika sätt. Om du vill fylla på ditt bankkonto kan din smartphone vara ett bra sätt att göra det. Vi går igenom några av de bästa sätten att tjäna pengar från din telefon och hur du kommer igång.

Hur du kan tjäna pengar på din telefon

Om du letar efter sätt att tjäna pengar på fritiden kan din smartphone hjälpa dig att tjäna lite extra pengar. Oavsett om du bara har några minuter eller några timmar på dig finns det många möjligheter att tjäna snabba pengar eller tjäna presentkort och andra typer av priser genom många appar, inklusive gig-appar på din telefon.

11 sätt att tjäna pengar med din telefon

Om du vill förstå hur du kan tjäna pengar på din telefon finns det många möjligheter. Vi kommer att titta på några av de bästa sätten att tjäna pengar online genom lagliga appar för att tjäna pengar och hur du kommer igång.

pengar-mobiltelefon

1. Spela spel

Ett av de främsta sätten för Android-användare och iPhone-användare att tjäna mer pengar är genom spel. Du kan spela spel genom att ladda ner apparna på din telefon. Med spel kan du tjäna poäng som du löser in mot pengar eller få utbetalningar i form av PayPal-kontanter, presentkort med mera, beroende på spelet.

2. Titta på videor för extra pengar

Om du har några minuter på dig och vill tjäna lite pengar kan du titta på videor för att tjäna extra pengar. Gratisappar som Swagbucks, ClipClaps och FusionCash betalar dig alla för att titta på videor. Genom dessa appar kan du få belöningar och tjäna bonuspoäng som kan lösas in mot kontanter och presentkort.

3. Ladda ner appar för investeringar

Investeringsappar är en av de bästa passiva inkomstströmmarna. Du kan ladda ner en investeringsapp och skapa ett investeringskonto på några minuter, som finns i både Google Play-butikerna och i IOS-appbutiken för iPhone.

Du kan välja att investera i automatiskt förvaltade fonder eller investera i aktier och ETF:er som du själv väljer. Kom ihåg att ditt kapital är i riskzonen när du investerar, så satsa bara så mycket som du har råd med för att ta hänsyn till marknadssvängningar.

4. Ladda ner appar för undersökningar

Om du vill tjäna lite pengar och dela med dig av din åsikt kan det vara rätt alternativ för dig att göra betalda undersökningar. Många marknadsundersökningsföretag betalar dig för att fylla i onlineundersökningar via appar som Survey Junkie.

Allt du behöver göra är att fylla i undersökningar och svara på enkätfrågor n olika ämnen för att tjäna pengar, bland annat användartester och produkttester. När du har gjort undersökningar får du poäng som du kan lösa in mot presentkort och PayPal-kontanter. Nyckeln till att se till att du använder legitima betalda undersökningar.

5. Shopping på nätet

Många stora återförsäljare erbjuder fantastiska cashback-erbjudanden genom att samarbeta med appar som Rakuten, BeFrugal, Drop med flera. Allt du behöver göra är att ladda ner appen, skapa ett konto och börja handla på nätet som du brukar göra. Appen betalar dig en viss procent tillbaka som cashback för varje köp. Dessa appar är helt gratis och är ett utmärkt alternativ för att spara pengar när du handlar. Andra appar som Ibotta ger dig också cashback när du handlar på plats och vid köp på nätet.

6. Ta foton och videor för extra pengar

Många appar betalar för dina foton och videor, till exempel Foap, Snapwire och EyeEm är några alternativ som du kan använda. Du kan ladda upp foton från din mobiltelefon till deras plattformar och göra dem tillgängliga på deras marknadsplats. Apparna erbjuder dig en procentsats varje gång dina foton säljs eller dina videor säljs till agenturer och köpare.

7. Användning av gig-appar

Det finns gott om gigappar som gör det möjligt för dig att tjäna pengar på din fritid. Gigappar kan till exempel vara att köra för Uber och Lyft eller leverera mat med hjälp av appar som GrubHub och UberEats. Andra appar som TaskRabbit kan vara användbara för allmänna uppgifter som du utför när du har några timmar ledigt. Gigappar är ett bra alternativ om du letar efter något flexibelt där du kan bestämma dina egna timmar.

tjana pengar mobil

8. Att sälja kläder

Ett annat bra sätt att tjäna extra pengar är att sälja föremål, till exempel kläder och heminredning, på onlineappar. Du kan använda appar som Poshmark, Mercari och eBay för att sälja dina föremål. Vissa appar som Poshmark tar en procentuell andel av avgifterna men erbjuder en gratis fraktetikett så att du kan skicka dina föremål snabbt. Andra appar som eBay kräver att du täcker fraktkostnaderna. Därför är det viktigt att prissätta artiklarna med dessa nyanser i åtanke för att se till att du tjänar tillräckligt med pengar. Detta är ett växande segment med många valmöjligheter, så välj den bästa appen för att sälja kläder.

9. Använda appar för mystery shopping

En annan väg för att tjäna lite mer pengar är att använda en mystery shopping-app. Företag som FieldAgent och GigWalk har mobilappar där du som användare meddelas var du ska handla hos olika märken och rapporterar tillbaka din erfarenhet. Du får en liten ersättning för varje mystery shopping-upplevelse och det kan vara ett bra alternativ för att komplettera din inkomst.

10. Bli språktränare

Det finns många språktjänster på begäran, till exempel TutorJob, där du kan ge andra handledning via din telefon. Beroende på vilka språk du kan kan du undervisa och bestämma dina egna lektionstider. När du har slutfört lektioner med elever får du betalt, vilket gör det till en rak och enkel process.

11. Ta på dig en roll inom kundservice

Många kundtjänstroller kan utföras via mobiltelefoner, vilket gör det till ett effektivt sätt att tjäna pengar samtidigt som du arbetar deltid. Du kan svara på telefonsamtal och lösa kundproblem medan du är hemma och tjäna per timme. Många företag anställer för den här typen av roller, så det är värt att hålla utkik på populära jobbsajter efter möjligheter till kundtjänst.

Börja tjäna pengar på din telefon idag

Tack vare smartphones har det blivit enklare än någonsin att tjäna pengar på telefonen, och det finns många enkla alternativ som du kan börja göra idag för att tjäna extra pengar. Du kan hitta andra inlägg om att tjäna pengar på vår webbplats för mer inspiration och detaljerade tips som hjälper dig att börja tjäna pengar idag.

Artikeln är inspirerad av: https://smallbiztrends.com/2022/01/ways-to-make-money-on-your-phone.html

1 reaktion på “Tjäna pengar med din mobil: 11 sätt hur

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *