Hur du tjänar pengar på nätet

Oavsett om du är ny eller gammal i spelet om att tjäna pengar så måste du ALLTID komma ihåg att det finns många som vill tjäna pengar på dig som vill tjäna pengar. Att falla offer för just dessa personer som utlovar guld och gröna ängar är så himla lätt att göra. Var alltid vaken och släpp aldrig garden, tänk alltid till en extra gång oavsett hur himla bra och frestande ett erbjudande kan vara.

Hur du tjänar pengar på nätet

Dessa typer av tjäna pengar metoder är utformade från personer som vet hur himla gärna du vill hitta ett fungerande sätt att få en extra inkomst på.

Här ser du hur du kan tjäna pengar med din mobil

Man blir lätt blind och kan lätt komma in i en bubbla där normala varningssignaler inte hjälper, man vill så gärna tro att det ska fungera så man slutar att tänka kritiskt… och vips så står man där och funderar på hur fan man kunde vara så dum som gick på den blåsningen.

Tre frågor du alltid måste ställa dig:

  • Varför delar någon med sig av denna super smarta tjäna pengar metod?
  • Finns det någon risk att jag begår en olaglig handling?
  • Finns det någon mer källa som kan bekräfta om metoden fungerar?

hur du tjanar pengar

Om du alltid ställer dessa tre frågor så har du ett bra skydd som räcker i det allra flesta fall för att du inte ska bli lurad på både tid och pengar.

Naturligtvis finns det också metoder som innebär en viss risk av både kapital och tid, och ibland så kan det vara värt att chansa lite. Det kallas för ”risk and reward” och betyder oftast att ju mer du vågar att satsa ju mer kan du också vinna eller försvinna.

Att hitta rätt nivå här är kanske den absolut svåraste delen i det här med att tjäna pengar, oavsett det är på internet eller i det verkliga livet. Du måste själv ta dig en funderare lite då och då för att se om du ska höja ribban, eller sänka den för att minska risken för platt fall.

Sprid ut dina risker

Men ett generellt tips är att du aldrig ska satsa allt på ett kort, men du ska inte heller vara så rädd att du inte vågar att satsa alls. För det är nästan lika dumt att inte våga satsa några pengar alls, som att satsa alla dina pengar. För det som lätt händer när du aldrig satsar några pengar är att du inte nu heller kan se dina förluster i och med att du inte har förlorat några pengar, men du har ju då oftast istället förlorat massa tid som du aldrig kan få igen.

Passiv inkomst eller aktiv inkomst?

Okey detta begrepp med ”passiv inkomst” har senare år blivit mycket populärt och spelar på vår önskan om att det skulle finnas något tjäna pengar sätt som går helt av sig själv, där du bara kan luta dig tillbaka i en strandstol och uppdatera ditt bankkonto som gång på gång fylls på med pengar du helt automatiserat har tjänat.

Här kan du lära dig om hur du kan tjäna pengar på YouTube

Finns det något sådant sätt till att börja med, det enkla svaret är NEJ. Det har fortfarande inte kommits på och har det de så kan du vara säker på att du inte hittar någon som berättar om det. Hade det funnits något sådant tjäna pengar system så kan du vara helt säker på att alla hade velat att göra det.

Ge bättre värde

I slutändan så handlar det allt om att du ska komma på ett sätt där du kan få någon annans pengar genom att du är smartare, snabbare eller ge ett bättre värde än någon annan så att någon är beredd att betala för ditt arbete.

Dock så finns det metoder och system som kräver väldigt lite arbete och är näst helt självgående när de väl är uppbyggda och klara. Ett sådan exempel skulle kunna var att du skapar 10 Youtube videos som varje dag får massvis med visningar och som du får betalat för.

Men som du ser så måste du i vart fall innan ha gjort en hel del arbete innan du lyckas att få till 10 sådana videos som sedan du kan leva på resten av ditt liv. Så att fokusera på att komma på en helt passiv tjäna pengar metod är oftast en dum ide, för du kommer aldrig att hitta den.

Fokusera på att hitta en metod som du tycker är kul, tar så lite tid som möjligt av dig, och kan du hitta ett sätt där du kan få en extra inkomst genom att göra det du redan gör och få betalat mer för den, så har du nu hittat en väldigt bra metod.

Hur svårt är det att lyckas att tjäna pengar på nätet?

Denna fråga får jag ofta och den är så himla individuell och väldigt svår att svara på. det handlar ofta om de 3 Tna .. TUR , TALANG och TIMING.

För vissa infinner det sig aldrig att det tre Tna står i formation på himlen samtidigt. För andra sker det helt utan att de ens önska sig det. Men det man kan säga är att du har större chans att finna om du söker än om du inte söker.

Håll ögonen alltid öppna för nya trender och möjligheter att tjäna pengar på, de kommer nya saker hela tiden. Det är så himla lätt att fastna i gamla tankar om hur man missade en chans att tjäna pengar, istället för att skaka av sig det och börja titta på nya möjligheter.

Förlorare är du endast den dag du själv har accepterat att du är det, fram tills dess är du väldigt nära att lyckas!

Jag önskar dig lycka till och hoppas att kanske något av det metoder jag visar dig kan bana vägen för dina kommande framgångar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *