Hur man INTE tjänar pengar på Internet

Så skapar man INGEN inkomst på nätet

Jag har under åren skrivit mycket på Internet om hur man kan tjäna pengar både här inne på denna sajten, men även på andra sajter. I denna artikel skall vi dock se på hur man ser till att INTE tjäna några pengar på nätet. Du kommer hitta bra tips på hur du skall tjäna lite eller INGA pengar alls på webben! Vill du tjäna pengar hemifrån, så skall du läsa de andra inläggen här inne på sajten.

Tjäna INGA pengar på Internet

  • Gör inget. Bara fortsätt läsa forum, bloggar och olika webbsidor men följ aldrig upp idéerna du får, då slipper du också tjäna pengar. Att fastna i ”forumträsket” ger inget på sikt vad gäller dina inkomster. Läs även allt på sociala medier hela dagarna.
  • Börja jobba med något som du inte alls är intresserad av bara för att du hört man kan tjäna pengar på det. Detta har vi nog alla testat. Man skapar något inom ämnen man själv inte har något intresse av. Detta sätt ger inget positivt för dig och ditt sinne. Det lyser igenom tillslut för du kommer inte skapa innehåll med hjärtat eller någon form av passion.

tjana inte pengar Internet

  • Tro att det är enkelt att tjäna pengar på Internet. Om det är jobbigt, då är det inte värt att lägga tid på det. Det tar tid, tålamod, kunskap och lite tur att tjäna pengar på nätet. Det är inte enkelt.
  • Köp alla ”bli rik snabbt” produkter på Internet. Shiny object syndrome. Du köper alla kurser som går vad gäller bli rik snabbt kategorin. Det kommer inte funka alls.
  • Kopiera andra. Kör endast likadana projekt som alla andra och tänk inte själv. Gör dem dessutom lite sämre än de andra och du har ingen chans att tjäna pengar på webben.
  • Ignorera alla små lite enklare inkomster. Vill man bli rik måste man satsa på få stora klipp istället. Många bäckar små är verkligen en bra taktik när det kommer till att börja tjäna pengar på Internet. Diversifiera ditt skapande och se till att du har flera inkomstkällor. Det är rätt tänkt.
  • Lyssna på alla som säger att det är omöjligt att tjäna pengar på Internet och kunna leva på det. Lyssna på din gamle farbror eller din bästa kompis som aldrig tjänat en krona på webben.
  • Alla vill bara utnyttja dig på Internet. Våga aldrig testa något nytt och var mycket försiktig. Kör bara på i samma gamla hjulspår. Satsa inget. Vinn inget.
  • Ge upp snabbt! Om du inte får in massa pengar de första månaderna så är det lika bra att sluta. Hårt arbete har väl aldrig betalat sig. Avsluta allt som inte ger pengar toksnabbt! Det är rätt melodi för att fallera på nätet.

Tjäna INTE pengar på nätet

Använder du dessa sätt här ovan i artikeln, så kommer du tjäna minimalt eller inga pengar alls på Internet. Då är du garanterad ett stort misslyckande. Gör tvärtom istället om du vill tjäna pengar. Sätt igång. Ta action! Gör saker varje dag som tar dig framåt. Eller fortsätt med de sakerna här ovan. Valet är ditt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *