Tjäna pengar på insättningsbonusar

När du tittar på sport på TV så domineras reklampauserna totalt av en speciell typ av företag. Ja, du förstår säkert att jag talar om spelbolag, som verkar ha annonseringsbudgetar utöver det normala.

Detta är givetvis ett resultat av den enorma konkurrens som föreligger i spelbranschen. Den som inte syns finns inte och därför försöker bolagen att bräcka varandra när det kommer till annonsering i både tidningar, på nätet och i TV.

Välj bäst insättningsbonusar

Skillnaden mot många andra branscher är att spelare är allt annat än trogna. Man väljer de bolag som ger bäst insättningsbonus och de som erbjuder de bästa oddsen. Det är inte fullt lika krångligt att byta spelbolag som att byta bank – du kan göra det med bara några klick. Dessutom är alla seriösa spelare kund hos flera olika spelbolag. Att vara låst vid en och samma leverantör gör att man tappar möjligheten att jämföra odds mellan flera olika aktörer.

Liknande utbud hos spelbolagen

Alla bolag erbjuder ungefär samma utbud. Spel på sport, poker och casino. De senaste åren har även bingo, och bingo bonus blivit en standardprodukt i bolagens sortiment. Det finns också nischade bolag som har specialiserat på någon av spelformerna

Konkurrensen är som sagt benhård och vi kan nog vänta oss en konsolidering av marknaden de kommande åren. Uppköpen har redan börjat komma och jag tror att en del av dagens speljättar gärna skulle se att några av uppstickarna ”rensades bort” från spelplanen. Det är också sannolikt att så kommer ske, men det är dock alltid svårt att förutse när.

Föränderlig bransch

Branschen lever ständigt med en viss osäkerhet. Politiska förändringar kan få stora konsekvenser för kundunderlaget, eftersom vissa politiska falanger helt vill stoppa spel om pengar på nätet.

Den svenska marknaden är ju som bekant stängd för utländska spelbolag, men de som med bas utomlands erbjuder sitt spelutbud via nätet till de svenska spelarna kan göra det utan att bryta mot lagen. Att öppna en fysisk spelbutik är dock förbjudet för alla andra än det statliga spelmonopolet. Lite konstigt kan man tycka, men med nuvarande lagstiftning är det så det fungerar.

Du kan absolut utnyttja den tuffa konkurrensen och passa på att tjäna pengar på spelbolagens bonusar. Det finns alltid bra erbjudanden som ger dig tusentals kronor i bonus, det är bara att börja leta!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *